Picknicktafel Six Stack 3.00m (Horeca Aanbieding)

Snel Overzicht

Horeca Six Stack Aanbieding

De perfect oplossing voor restaurants, cafes, horeca, bedrijven en overige clubs/partijen. Voor een scherpe gereduceerde prijs ontvangt u 6 stuks Picknicktafels welk perfect zijn voor intensief gebruik.

  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Veilig Afgeronde Hoeken
  • Inclusief Parasol Gat
  • Opklapbare banken
  • Geïmpregneerd
  • Voor ~70 Personen

Deze picknicktafel staat opgesteld in onze showroom. Kom bij ons langs om op onze kwaliteit te testen!

Beschikbaarheid: Direct uit voorraad leverbaar

Nu vanaf: € 1.099,92

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Brand Referentie Rabobank
6 x Picknicktafel 3.00m/4.2cm dik (zwaar model)   +€ 1.099,92

* Vereiste velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Details

Een degelijk afgewerkte picknicktafel van 4.2cm dik met opklapbare zitting. Het is tevens mogelijk de banken NIET opklapbaar te maken middels de montage van een extra parkerschroef. De picknicktafels zijn onder druk geïmpregneerd en vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit grenenhout. Het tafelblad en de banken van de picknicktafel zijn reeds voorgemonteerd. Opbouwinstructies en bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd. Onze picknicktafels worden veelvuldig gebruikt voor (semi) openbare doeleinden of plaatsen met een zeer intensief gebruik (campings, recreatie en/of attractieparken). Wij leveren tevens aan bedrijven zoals Shell Rotterdam, Ahoy en Holiday Inn en aan de particuliere markt.

Maatwerk

De picknicktafels hebben een optimale zithouding. De breedte van het zitvlak (3 brede planken van elk 10cm!) en de hoogte van het tafelblad zijn op maat geproduceerd. Een optimale zithouding is essentieel om op termijn rugklachten te voorkomen. Het zitvlak is opklapbaar maar tevens mogelijk NIET opklapbaar te maken middels de montage van een extra parkerschroef.

Comfort & Ergonomie

Deze picknicktafels hebben een optimale zithouding met fijn afgeronde hoeken voor extra comfort. Door de solide constructie is dit een bankje welk nog jarenlang bij u in de tuin/terras zal staan.

Veiligheidsnormen:

De tuinmeubelen zijn conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm  EN71-8. +fix/Ultrawood geïmpregneerd hout.

Materiaalsoort:

1e Kwaliteit Noord-Europees Grenenhout

Afmetingen:

300 cm x 75 cm x 162 cm (lengte x hoogte x breedte) -- Tafelblad: 70 cm breed

Bezorgtarief in Nederland (incl. btw):

74,95 euro (staffelkorting op de verzendkosten: slechts 15 euro p/s extra voor de 2e t/m de 5e picknicktafel. Voor de 6e picknicktafel en meer betaalt u slechts 10 euro verzendkosten p/s!)

Montage:

Tegen een meerprijs van 250 euro (inclusief btw) per tuinbank kunt u uw tuinbank door een monteur ter plaatse laten monteren. Dit kunt u eventueel als keuze aangeven tijdens het bestelproces.

Showroom / Product testen

Product liever in het echt bekijken? Kom bij ons langs om de kwaliteit van het bankje te testen en indien voorradig kunt u het bankje direct meenemen! Klik hier voor onze adres gegevens


Aanvullende Informatie

Aantal personen n.v.t.
Parasolgat Ja (50mm)
Houtsoort Massief Noord-Europees FSC Grenenhout
Hout Dikte 4.2cm
Opklapbare Bank Ja
Geimpregneerd Ja
Aantal kussens Nee
Producent Nee

Snel Contact


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer